Vernieuwing Access Points in Catharina Ziekenhuis Eindhoven in volle gang

Bij Patchen.nl hebben we alle reden tot trots en vreugde, want we hebben weer veel stappen gezet binnen dit huidige project! De afgelopen weken heeft ons toegewijde team van 5 tot 7 experts zes dagen per week gewerkt om alle access points (ap’s) zowel binnen als buiten het Catharina Ziekenhuis Eindhoven te vervangen door gloednieuwe Cisco ap’s.

In totaal ging het om een indrukwekkend aantal van maar liefst 1189 ap’s. Binnen de muren van het ziekenhuis waren er 1110, terwijl er nog eens 36 in de liftschachten werden vernieuwd. Daarnaast werden er 43 outdoor ap’s geïnstalleerd om een betrouwbare draadloze verbinding te garanderen op het uitgestrekte buitenterrein van het ziekenhuis.

 

Ons team bij Patchen.nl is buitengewoon flexibel en toegewijd en heeft dag in dag uit gewerkt om ervoor te zorgen dat alles tijdig werd vervangen, zowel binnen als buiten kantooruren. We willen onze medewerkers van harte bedanken voor hun onvermoeibare inzet en professionalisme. Jullie hebben deze upgrade mogelijk gemaakt en we zijn enorm trots op jullie prestatie.

 

Deze upgrade zal ongetwijfeld bijdragen aan een nog efficiëntere en betrouwbaardere zorgomgeving voor patiënten en medewerkers in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Bij Patchen.nl blijven we ons inzetten voor excellente service en innovatieve oplossingen voor onze klanten.